perjantai 5. elokuuta 2011

there's never enough shoes for a girl

ja ihanan ihana päivä takana!!! deitti päiväaikana tunnelmallisessa Napoli ristorantessa, ai miten herkullista pizzaa siellä oli ja jäi illallisellekin ;) hyvä päivän alku!
erilainen päivä-erilainen kirppis. tällä kertaa tuli käytyä Radiokirppiksellä ja taas tuli löytöjä:) oli tarkoitus tirkistaa jospa yhessä kaupassa jäisi vielä minun unelma sandaalikorkokengät alennuksella ja löytyi!!! olipa hyvä yllätys että olivat viel kymppisen lisää alennusta! loppuilta olin vaan onnellinen hyvälle päivälle. olen ettinyt jotain hyviä kenkiä kaikkialla ja tänään löytyi heti 3 paria ja täällä mun ihanuudet<3:
beiget korkosandaalit, your face 30e; mustat, zara(krp) 12e; punaiset, dinsko 5e
ja heti löytyi kaveri - sormus kappahl 8e
voin sanoa että olen hakenut töitä, eli oikeasti lähettänyt hakemuksia sähköpostitse joka päivä. harmittaa etten saa mistään työpaikkaa. haluaisin tarjoilijaksi kahvilaan, ravintolaan, baariin tai myyjäksi kauppaan. valitettavasti työkokemusta ei mistään yllämäärityistä ei löydy ja ärsyttää olla ilman töitä rahaa ja tekemistä. unelmani kyllä olisi joku suloinen kahvila<3

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

ihania kenkiä! :) ja olin ihan samassa tilanteessa puoli vuotta sitten, töitä ei meinannut löytyä mistään mut sit lopulta vaan tärppäs! tsemppiä työnhakuun ;)

love and other drugs kirjoitti...

voih! huomasin vasta nyt komenttisi, kiitos paljon tuesta! :))))))))